Over Mieke

mieke-flooreIn 2004 maakte ik een lange reis door Azië. Daar, op een prachtig strandje bij zonsondergang, zag ik het licht. Ik wilde iets met mijn creativiteit èn met mensen gaan doen en meldde me aan bij de stylingopleiding academie Vogue.

Tijdens mijn opleiding deed ik een stage bij het woonmagazine ariadne at Home. Een leuke en inspirerende tijd waarin ik de kans kreeg mijn kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Drie jaar geleden heb ik van mijn passies voor mode en interieur mijn beroep gemaakt en mijn bedrijf Mieke Floore Styling opgericht.

Ik werk nu als interieurstylist, modestylist en personal shopper. Ik style en richt woningen in voor tijdschriften en particulieren, verzorg modeproducties en ga met klanten shoppen voor een nieuwe look.

Mijn opdrachtgevers zijn magazines (Grazia, ariadne at Home), bedrijven (Philips, Canon, reclamebureaus) en particulieren (inrichten van woningen voor verkoop, personal shopping). Hiernaast maak ik ook vrije producties, bijvoorbeeld een shoppingroute op IJburg.

Mijn styling kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, voor ik aan een opdracht begin, heb ik altijd een uitgebreid kennismakingsgesprek met de klant. Mijn enthousiasme, inspiratie, creativiteit en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat ik iedere keer een passend resultaat lever.

Bovendien kan ik door de combinatie van mode en interieurstyling altijd een totaalproductie op maat verzorgen.